Skip to content

Een nieuw dak laten plaatsen op een nieuwbouwhuis? Wat is de conditie van uw huidige dak? Groeit er mos op het dak of blijft het regenwater erop staan? U wilt een hellend dak laten isoleren, kan dan meteen het hele dak worden vernieuwd? Dit zijn allemaal vragen waar Dakbeheer Hermans bij kan helpen. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw dak. Een dakrenovatie of een compleet nieuw dak, we geven u het beste advies!

Een nieuw dak laten plaatsen door Dakbeheer Hermans

Dakbeheer Hermans is dé dakdekker van Nederland. Een nieuw dak moet zorgvuldig worden geplaatst. U heeft er weer jarenlang plezier van. In onderstaande tekst leest u alles over een goede voorbereiding. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe dak professioneel wordt gelegd. Uiteraard vertellen we u alles over de bijkomende kosten, de verschillende mogelijkheden en handige tips voor uw budget.

Dakrenovatie of een nieuw dak laten plaatsen?

Het volledige dak vernieuwen of alleen nieuwe dakbedekking laten plaatsen, bent u er al uit? Voor een complete vervanging van de dakconstructie geven we u alle informatie die u nodig heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor nieuwe dakbedekking? Bekijk onze dienst “dakrenovatie” voor meer informatie.

Contact

Er zijn erg veel situaties waar de dakdekkers van Dakbeheer Hermans u mee kunnen helpen, zij willen dan ook graag uw verhaal horen, en persoonlijk met u meedenken over een oplossing. Als onze ervaren medewerkers een gratis dakinspectie bij u uitvoeren, voorzien zij u van een eerlijk advies. Samen met u kijken zij welke werkzaamheden het best bij uw situatie passen. Ook voor spoedgevallen kunt u bij Dakbeheer Hermans terecht.

* Voor snelle afhandeling van uw inspectie aanvraag is telefonisch contact noodzakelijk. Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

De kosten van een nieuw dak

Een nieuw dak laten plaatsen, wat zijn daar de kosten van? De uiteindelijke kosten hangen af van meerdere factoren. Wanneer de oude dakbedekking verwijdert dient te worden en een nieuwe dakbedekking moet worden geplaatst kunt u uitgaan van het volgende:

 • Kosten plat dak: vanaf €75 / €100 per M2
 • Kosten hellend dak: vanaf €75 / €130 per M2
 • Kosten aanbrengen dakbeschot vernieuwen €90 / €150 per M2
 • Kosten aanbrengen dakisolatie: €40 / €60 per M2


Het aanbrengen van nieuwe dakisolatie of een nieuw dakbeschot brengt extra kosten met zich mee. De genoemde prijzen zijn gemiddelde kosten, gebaseerd op de markt. Iedere situatie is anders, de uiteindelijke kosten kunnen afwijken van deze kosten. Dakbeheer Hermans komt vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie. We bieden u een offerte aan, op maat gemaakt voor uw situatie.

Wanneer moet ik een nieuw dak laten plaatsen?

Een nieuw dak laten plaatsen is nodig wanneer het dak het gewicht dat erop ligt, en het eigen gewicht, niet meer kan dragen. Ook in gevallen dat u er niet zeker van bent is vernieuwing aan te raden. We komen bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Mocht u twijfelen over de situatie, laat het ons weten. De dakinspectie kost u niets en u krijgt advies van onze vakdeskundigen. U kunt zelf beslissen wat u met het advies wilt doen.

 

De draagkracht van een dak kan worden beïnvloed door verschillende weersomstandigheden. Ook bij storm moet het dak krachtig genoeg zijn om stabiel te blijven, anders heeft u een veel groter probleem. De constructie van het dak bestaat meestal uit stevige, houten balken. De constructie wordt vaak op het dak zelf gemaakt door onze dakdekkers. In sommige gevallen wordt de constructie in een fabriek gemaakt. In dit geval moet deze alleen nog aan het dak worden vastgemaakt.

Vergunning voor een nieuw dak

Voordat u aan de vervanging van het dak begint is het verstandig om te checken of u in aanmerking komt voor een vergunning. Dit is in de volgende situaties het geval:

 • De breedte, hoogte of dikte van de woning wordt uitgebreid
 • De dakconstructie wordt aangepast

Dakisolatie kan hier onderdeel van uitmaken. Het dak wordt vaak groter door dakisolatie. Vraag meer informatie aan bij uw gemeente of neem contact op met Dakbeheer Hermans. Wij vertellen u meer over vergunningen voor een nieuw plat of hellend dak.

Gemeenten geven vergunningen af in het kader van klimaatverbetering, vergroening van een gebouw en het verminderen van uitstoot. Verouderde woningen komen nog sneller in aanmerking voor subsidie. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Gebruik dit bij uw subsidieaanvraag, op het gebied van duurzaamheid gaat u er zeker op vooruit.

Versterking van het dak

Over het algemeen is een complete vernieuwing van het dak onnodig. Bij doorzakking kunnen we structuurversterkende balken plaatsen, deze zorgen ervoor dat het dak weer sterk genoeg is. Is het dak aangetast door termieten en houtwormen? Ontdekken we houtrot in de balken? In deze gevallen is een complete vernieuwing vaak wel nodig. Om zeker te zijn van de status van het dak komen we graag even langs.

Oriëntatiegesprek over het dak

De staat van het dak bespreken we tijdens een oriënterend gesprek. We bekijken het project nauwkeurig en geven een deskundige beoordeling. Hierna kunnen we de kosten voor u berekenen. De kosten worden verwerkt in een vrijblijvende offerte, deze krijgt u van ons overhandigd. Onze deskundige dakdekkers zullen u zeker tevreden stellen. We leggen u de verschillende mogelijkheden uit. Veiligheid en tevredenheid, dat is waar wij voor staan. Het dak beschermt uw huis, zorg ervoor dat deze stabiel is.

 

Vragen over de uiteindelijke kosten, eventuele subsidies en het project zelf, we geven overal antwoord op. U weet van tevoren exact waar u aan toe bent. Wanneer vindt de uitvoering plaats, hoe wordt er gewerkt, welke middelen worden er gebruikt? We beginnen goed voorbereid aan de dakwerkzaamheden. Een nieuw dak laten plaatsen bij Dakbeheer Hermans betekent veiligheid, optimaal comfort en langdurig plezier.

Type dakbedekking kiezen

We adviseren u over alle mogelijkheden voor dakbedekking. Naast de oude soort bedekking, die u waarschijnlijk heeft liggen, zijn er meerdere moderne opties mogelijk:

Dakbedekking voor een plat dak

 • PVC
 • Dakleer
 • Groendak
 • EPDM

Dakbedekking voor een hellend dak

 • Dakpannen
 • Metaal
 • Leien
 • Riet

Mocht u een nieuw dak laten plaatsen, denk dan meteen aan de aanvullende opties. Dakbeheer Hermans geeft u advies over dakkapellen, dakisolatie, dakramen, schoorstenen, zonnepanelen en meer. Al deze mogelijkheden zorgen voor een optimaal wooncomfort en duurzamer wonen. Meer leefruimte, minder kosten op de energierekening? Wij helpen u hierbij. Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw dak.

Wat kunt u van Dakbeheer Hermans verwachten?

Onze gecertificeerde dakdekkers bieden u 24/7 service, 10 jaar garantie en werken met de hoogste kwaliteit materialen. Verder kunt u uitgaan van een fijne communicatie, waarbij de gecertificeerde medewerkers van Dakbeheer Hermans altijd goed met u meedenken en uw wensen respecteren.

WAAROM DAKBEHEER HERMANS

 • Gratis Dakinspectie
 • Gecertificeerde Dakdekkers
 • 10 Jaar Garantie
 • 35 Jaar Ervaring
 • 24/7 Service

BEL DIRECT NAAR EEN VESTIGING BIJ U IN DE BUURT

Amsterdam: Tel. 020 – 244 0194
Almere: Tel. 036 – 200 2151
Arnhem: Tel. 026 – 202 2959
Breda: Tel. 076 – 700 2911
Dordrecht: Tel. 078 – 204 9321
Eindhoven: Tel. 040 – 304 6323
Lelystad: Tel. 0320 – 320 141
Utrecht: Tel. 030 – 227 2334
Rotterdam: Tel. 010 – 307 5406

Reviews

Dakbeheer Hermans
5.0
Based on 68 reviews
powered by Google
Emiel Beckers
Emiel Beckers
18:38 08 Jul 21
Super service gehad. Klantenservice goed bereikbaar. Mooi werk geleverd.
Samira
Samira
18:50 14 Jun 21
Na te zijn vastgelopen bij een andere dakdekker, zijn wij op basis van de goede Google-reviews uitgekomen bij Dakbeheer... Hermans. Vanaf het eerste contact hebben wij de dienstverlening van Dakbeheer Hermans als erg prettig ervaren: o.b.v. de door ons ingezonden foto's werd o.b.v. expertise en ervaring met soortgelijke woningen uitleg gegeven over de uit te voeren reparaties. Ook de afstemming erna en het plannen van de afspraak voor het onderhoud is in goed overleg gegaan. Dit nam veel van onze zorgen weg, omdat we al vrij kort na de overdracht naar een dakdekker moesten zoeken. Wij hebben Dakbeheer Hermans ervaren als een betrouwbare en vakkundige club.lees meer
Anne Cornelissen
Anne Cornelissen
06:37 26 May 21
Tevreden met het snelle handelen van Dakbeheer Hermans. Wij kregen een eerlijke dakinspectie met goed en duidelijk... advies. De werkzaamheden konden vervolgens snel plaatsvinden. Met 3 man sterk was de klus in één dag klaar. Ons dak ziet er weer goed uit en kan er voorlopig weer tegenaan. Dankjewel!lees meer
Joep van den Broek
Joep van den Broek
19:06 25 May 21
Top service van dakbeheer Hermans (Sander en collega's). Duidelijke communicatie en professionele afhandeling. Groot... deel van het dak gerenoveerd. Zeker aan te bevelen!lees meer
Irena Muffels
Irena Muffels
17:51 19 Apr 21
Snel en vakkundig heeft Dakbeheer Hermans ons dak gerepareerd! Ze waren zelfs een dag eerder klaar dan de planning.... Alles is goed afgewerkt en ziet er mooi uit. De communicatie is goed en service betrouwbaar. Zeker een aanrader!lees meer
Age Tjalma
Age Tjalma
12:01 19 Apr 21
Sander en zijn team hebben ons volledige dak snel en vakkundig gerenoveerd, en de afwatering verbeterd. Alle... communicatie vooraf verliep snel en duidelijk en de klus zelf was met een groot (en zeer beleefd) team binnen no-time goed afgerond. Sander dacht tijdens de inspectie goed mee over wat voor ons de beste oplossingen zouden zijn en is een betrouwbare en bekwame vakman.lees meer
C.E.M. Neumann
C.E.M. Neumann
10:17 03 Apr 21
De mannen hebben prima werk geleverd, ruim binnen de afgesproken tijd!
Nurkel Urkel
Nurkel Urkel
17:24 16 Mar 21
Helaas een factuur ondertekend zonder dat daar apart de uren op waren aangegeven. Volgens de schatting hadden de... werkzaamheden 30 uur moeten zijn, maar ze waren na 6 al klaar. Vervolgens bleven ze op de stoep staan totdat ik de rekening had betaald omdat dit moest van hun baas. Bijzonder onfatsoenlijk en niet wat ik verwacht had naar aanleiding van de reviews die ik hier had gelezen.lees meer
ICA DANNY
ICA DANNY
14:17 15 Mar 21
Helaas te maken gehad door een lekkage door de hevige sneeuwval...gebeurd niet vaak maar dan zul je net zien... natuurlijk. Dakbeheer Hermans is direct de volgende dak komen kijken ontzettend fijn! Heel netjes te woord gestaan en met duidelijke foto's liet hij zien waar het probleem zat. Er is een noodreparatie uitgevoerd en heeft zijn advies gegeven.lees meer
Walter Malestein
Walter Malestein
19:03 24 Feb 21
Aan alles te merken dat kwaliteit voorop staat. En dat is precies waar wij naar op zoek waren. Vanaf de offerte tot aan... uitvoering verliep alles zeer vlot, er werd 2 dagen met 4 man hard gewerkt. De ploeg die wij hadden was goed op elkaar ingewerkt en niet geheel onbelangrijk beleefd en netjes.lees meer
Mila Middelberg
Mila Middelberg
19:06 22 Jan 21
Wij werden 's ochtends wakker met een lekkage in onze aanbouw. Dakbeheer Hermans was snel beschikbaar en kwam nog... dezelfde dag bekijken wat het probleem was. De communicatie was helder en er werd eerlijk advies gegeven. Al na een paar dagen (afwachtende op droog weer) is het hele dak van de aanbouw opnieuw bedekt en zijn we voor de komende 25 jaar als het goed is gedekt. Ik zal ze binnenkort weer inhuren om een inspectie van de rest van het dak uit te laten voeren. Zeer tevreden!lees meer
solo 010978
solo 010978
16:20 06 Jan 21
Professioneel, daadkrachtig, stipt op tijd: Top .
Ronald Schippers
Ronald Schippers
18:09 19 Dec 20
Zeer snelle en goede service! Wij hadden last van lekkage bij een dakraam op zolder. Direct na telefonisch contact werd... er een dakinspectie gepland en kregen we ter plekke een offerte aangeboden voor een nokreperatie. Snelle vervolgafspraak, netjes opgeleverd en we hebben nu na een aantal fikse regenbuien te hebben gezien geen last meer van lekkage!lees meer
Rogier Kievit
Rogier Kievit
11:33 14 Dec 20
Hermans en co. deden het uitstekend. Een snel bezoek voor een offerte die aansloot bij eerdere ramingen, en een helder... onderscheid tussen zaken die wel en niet noodzakelijk werden geacht. Het team werkte uitermate flexibel om de moeizame weersomstandigheden heen zodat onze toch vrij grote klus nog voor de kerstvakantie geklaard was.lees meer
Anonymous user
Anonymous user
09:34 14 Dec 20
Na melding gemaakt te hebben van een lekkage kwam er een eerlijk advies dat er wel het e.e.a mankeert, maar dat de... lekkage waarschijnlijk veroorzaakt werd door een zeldzame combinatie van windrichting en regenval waarbij water onder de pannen sloeg. Het advies was om het in de gaten te houden en pas stappen te ondernemen als het vaker voor zou voorkomen. Initieel gebeld om de lekkage te laten repareren, uiteindelijk is het bij een kosteloos advies gebleven 👍lees meer
Macy Voets
Macy Voets
21:34 23 Nov 20
Sander is niet alleen tijdens werkuren maar ook 's avonds goed te bereiken. Voor iedereen een aanrader!
Ingrid Damstra
Ingrid Damstra
19:57 31 Oct 20
Bij dakbeheer Hermans hebben ze verstand van zaken en wordt er snel en nauwkeurig gewerkt. Ook wordt er snel... gereageerd, goed meegedacht en naar een passende oplossing gezocht.lees meer
Geert Wubs
Geert Wubs
17:31 30 Oct 20
Sander heeft ervoor gezorgd dat de lekkage aan de nok van ons dak perfect gerepareerd is. Dakbeheer Hermans kan ik... iedereen aanbevelen.lees meer
Erik de Monchy
Erik de Monchy
15:36 06 Oct 20
Erg tevreden over de samenwerking met Dakbeheer Hermans. Na serieuze lekkage op ons platte dak hebben ze ons van... vakkundig advies gediend, het dak opnieuw gelegd en de afwatering verbeterd. Vooral erg fijn was de communicatie en samenwerking met Sander & team naderhand. Omdat het om een oud huis gaat kwamen er wat nieuwe problemen aan het licht. Ookal hoorde dit niet bij de oorspronkelijke opdracht was Sander beschikbaar om mee te denken en is hij twee keer teruggekomen om dit te verhelpen. Zou Dakbeheer Hermans zeker aanraden!lees meer
Hans van Duijn
Hans van Duijn
12:22 05 Oct 20
Onlangs heeft Dakbeheer Hermans een reparatie uitgevoerd aan mijn dak. Nu bleek ik weer lekkage te hebben. Het bleek... een losse dakpan te zijn, wat waarschijnlijk veroorzaakt door een bedrijf wat bij de buren werkzaamheden heeft uitgevoerd. Dit werd kosteloos voor me gefixt. Super service!!!lees meer
Hanneloes Hoeke
Hanneloes Hoeke
13:30 01 Oct 20
Sander Hermans heeft heel goed advies gegeven, hij was vriendelijk en professioneel. Maakte tijd voor me terwijl andere... bedrijven niet eens terugbelden of wilden komen. Echt heel fijn bedrijf!lees meer
cherish van Orsouw
cherish van Orsouw
17:58 14 Sep 20
Super geleverd en geïnstalleerd. Fijn bedrijf om afspraken mee te maken en denken met je mee.
albert musters
albert musters
11:51 26 Aug 20
Zeer tevreden over de snelle response en het goede advies. Prettige en professionele wijze van zaken doen.
Dolly Rabbie
Dolly Rabbie
11:09 22 Aug 20
Super werk geleverd! woensdag 20-8 begonnen, dit helaas door 2 wespennesten onder dakpannen moeten afbreken. Zaterdag... 22-8 klus afgerond! De heren wilden zelfs geen fooi accepteren.lees meer
Laurent Broekmeulen
Laurent Broekmeulen
13:45 16 Jul 20
Zeer tevreden over de gedane werkzaamheden! Zowel communicatie, vakkennis en de afhandeling van het project waren... prima op orde. Klus werd niet afgebroken voordat het klaar was.lees meer
Bas Vos
Bas Vos
10:14 15 Jul 20
Ik ben erg tevreden over Dakbeheer Hermans. Nadat ik het bedrijf belde, kwam binnen één werkdag een medewerker... vrijblijvend op bezoek voor advies. Binnen één week is mijn dak weer volledig hersteld. Kwaliteit is top en afspraken werden zorgvuldig nagekomen.lees meer
Erik Snellen
Erik Snellen
16:14 09 Jul 20
Vandaag een goede ervaring gehad met Dakbeheer Hermans; ‘n goed advies vooraf gekregen voor een ouder dak van 1972... met een lek, veroorzaakt door lekkende vorstpannen. Ze waren op tijd, hebben netjes gewerkt, de vorsten zijn netjes teruggeplaatst en waterdicht afgewerkt. Ze namen alle tijd om het lek op zolder te bekijken; het dak zelf te inspecteren om de oorzaak te achterhalen; goed gewerkt mannen!lees meer
Linda Kleijwegt
Linda Kleijwegt
20:37 03 Jul 20
Dakbeheer Hermans kon op zeer korte termijn een dakinspectie uitvoeren. Na deze inspectie kwam duidelijk naar voren wat... er gedaan moest worden. De offerte vond ik gunstig. Goed advies gekregen om te handelen voordat het erger kon worden. Alles wordt netjes onderbouwd met voor en na foto's. Uiteindelijk is er vogelwerend materiaal geplaatst en zijn mijn dakgoten gerenoveerd met vloeibaar zink. Uiterst tevreden.lees meer
Steve Schouten
Steve Schouten
00:12 18 Jun 20
Vlotte reactie, eerlijke prijs, professionele communicatie
Klaas Damstra
Klaas Damstra
16:06 17 Jun 20
Na lang een complexe lekkage aan de uitbouw gehad te hebben constateerde Sander als eerste (we hebben meerdere... bedrijven langs gehad) wat er echt aan de hand was door goede inspectie en kwam met een acceptabele oplossing. Daarna snel en vakkundig uitgevoerd en het eerste noodweer glansrijk doorstaan. Zijn we blij mee, dus Hermans verdient een aanbevelinglees meer
jenny brosius
jenny brosius
17:34 04 Jun 20
We zijn helemaal tevreden met Dakbeheer Hermans. Het gehele proces liep soepel - van offerte en bespreking van de... nodige werkzaamheden tot uitvoering en afwerking. Als er een beslissing gemaakt moet worden wordt alles duidelijk uitgelegd en besproken. Sander en collegas zijn elke dag op tijd hier geweest en hebben alles zsm uitgevoerd.lees meer
Dennis Luijkx
Dennis Luijkx
07:59 22 Apr 20
Gisteren ons dak laten repareren door Sander en collega. Tijdens de werkzaamheden liepen ze tegen een uitdaging aan. Ik... werd keurig gebeld en vooraf geïnformeerd. Na voltooiing van het werk kreeg ik netjes foto's van het bijna eindresultaat. Top week mannen! Bedankt!lees meer
Y B
Y B
17:44 23 Mar 20
Komen inderdaad heel snel langs zoals op de website staat en houden zich aan hun afspraak. Ze blijven tot de klus... helemaal af is ook als die veel omvangrijker blijkt te zijn dan was voorzien. Denken ook goed met de klant mee. Ik ben tevreden.lees meer
Elly Debets
Elly Debets
12:28 29 Feb 20
We hebben al jaren last van lekkages op dezelfde plekken in onze keuken. Dakbeheer Hermans kwam snel toen er weer een... waterval de keuken in kwam. Ze vonden het probleem snel en hebben dit ook snel opgelost. Zeer tevreden met de service en raad ze ook aan iedereen aan!lees meer
Noud van den Boogaard
Noud van den Boogaard
12:22 29 Feb 20
Wij waren erg blij met de goede medewerkers, die goed luisteren en meedenken voor oplossingen van onze lekkage. Het was... een lastig te vinden probleem, dus we zijn blij dat het zo snel gevonden was. Erg vriendelijk en snel geholpen met uitstekende vakkennis.lees meer
Olav Maes
Olav Maes
13:11 28 Feb 20
Ik ben meer dan uitstekend geholpen door de mannen van Dakbeheer Hermans Vooraf werd na inspectie van het dak... duidelijk weergegeven wat het probleem was. De werkzaamheden zijn netjes en conform offerte uitgevoerd. Ik ben meer dan dik tevreden over deze firma. Echt een aanrader.lees meer
Ben
Ben
09:21 28 Feb 20
Nokpannen vervangen en platte dak dakkapel voorzien van nieuwe laag. Hardwerkende mannen die goed werk hebben... geleverd. Kan ze zeker aanbevelen.lees meer
Sharon Hagelen
Sharon Hagelen
09:37 04 Feb 20
Binnen een paar uur na melding stonden ze al op het dak om de schade vasttestellen. Ze werken vlot door, veilig en... netjes en zijn zeer beleeft. Ze hielden rekening met andere weggebruikers. Gaan niet weg voordat de klus af is. Laten duidelijke foto's zien van voor, tijdens en na de werkzaamheden. Ze denken mee met oplossingen. Je kan alleen weinig eten en drinken en ze kwijtraken😉 Ook als je na de reparatie nog vragen hebt, Sander beantwoord ze gelijk en heeft alle foto's nog beschikbaar. Echte daktoppers!👍lees meer
Karina Roelf
Karina Roelf
19:42 03 Feb 20
Eerlijk advies gekregen bij lekkage van ons dak en toen gekozen voor een totaal nieuw dak. Goed geholpen door Sander en... zijn team. Dakbeheer Hermans regelt alles en er wordt goed gecommuniceerd! Wij zijn erg blij met deze topservice!lees meer
Muriel Allard
Muriel Allard
19:19 31 Jan 20
Prettig zaken gedaan met Sander en collega’s. De communicatie was uitstekend. Ook toen de lekkage, die door het... vernieuwen van de bitumen verholpen zou moeten zijn, juist erger werd. Sander nam verantwoordelijkheid en kwam in zijn vakantie langs voor een tijdelijke noodreparatie en vaststellen van de oorzaak. Direct na de vakantie werd de boel netjes en vakkundig opgelost. We zitten er weer jaren droog bij.lees meer
Sander Dieleman
Sander Dieleman
16:33 28 Jan 20
Topbedrijf! Snelle service, goede kwaliteit en een hele nette prijs. We zijn erg tevreden
Ciska de Best
Ciska de Best
16:56 17 Jan 20
Na maandenlang door twee lokale dakspecialisten aan het lijntje te zijn gehouden heb ik uiteindelijk google erbij... gepakt en op goed geluk contact gelegd met Dakbeheer Hermans. Binnen 48 uur kwam Sander langs die de boel heeft geinspecteerd en meteen een uitvoerige offerte heeft gemaakt en doorgesproken. Nog geen maand later zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Uiterst sympathieke hardwerkende mannen. Laat de regen maar komen, mijn dak lekt eindelijk niet meer.lees meer
Frits Verwayen
Frits Verwayen
13:26 16 Jan 20
Top! Supersnel en vakkundig. Sander & team plaatsten de nok bedekking + pannen op huis en garage op professionele... wijze. Volgende keer de rest van het dak!lees meer
Olga den Houting
Olga den Houting
21:39 12 Jan 20
Dakbeheer Hermans heeft ons schuurdak werkelijk voortreffelijk vervangen. Zelfs bij harde regen komt er tot nu toe geen... druppel doorheen. Wij hebben een zeer goed vertrouwen in service en garantie.lees meer
Astrid
Astrid
12:30 22 Dec 19
Zeer tevreden over Dakbeheer Hermans. Goede en snelle service. Na constatering van lekkage, eerst controle van het dak.... Daarna een duidelijke uitleg over de problemen en de verschillende manieren van verhelpen. In overleg besloten om een nieuw dak te plaatsen. Zodra het weer het toeliet is dit tot volle tevreden gebeurd. Dakbeheer regelde alles; van afvalcontainer, bestellen van materialen, levering van de dakpannen etc.. Goede duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, vriendelijk en bekwaam personeel. En een mooi, nieuw, goed geïsoleerd dak!lees meer
monique b
monique b
21:00 18 Dec 19
De mannen van dakbeheer Hermans zijn vakkundig, vriendelijk, eerlijk en komen hun afspraken na. Ik raad iedereen die... vakkundig personeel nodig heeft voor zijn dak, dakbeheer hermans aan. Sander, heel erg bedankt voor je diensten.lees meer
Timo Sekhuis
Timo Sekhuis
23:30 04 Oct 19
Fijn personeel. Sander heeft kennis van zaken en past die toe.
michel hak
michel hak
11:09 02 Aug 19
Lekkage aan schuin dak voor 1600 euro laten maken blijkt nog te lekken, maar bedrijf wil nergens van weten, sterker... nog, wil een nieuwe offerte maken om het alsnog te maken. (ipv het gewoon op te lossen) "superslecht bedrijf, en geen service, absoluut geen zaken mee doen!!!!" Lekkage komt "opeens " ergens anders vandaan. Kortom, NOOIT zaken mee doen - oplichters op deze manier kan iedereen een dakdekkersbedrijf beginnen.. Als het niet gelooft, dan kan ik het u laten zien of huur ze in, dan merkt u het vanzelf. Claimt ook vele vestigingen te hebben, maar die hebben ze niet, is eenmanszaak in Utrechtlees meer
teun Nelis
teun Nelis
22:20 30 Oct 18
Vandaag zeer goed geholpen door Dakbeheer Hermans bij op het oplossen van een daklekkage.
Fred Beering
Fred Beering
18:16 25 Oct 18
Bedankt voor de snelle hulp en betaalbare oplossing
Victor Van der Steeg
Victor Van der Steeg
13:01 25 Oct 18
Perfect geholpen door Dakbeheer Hermans. Bedankt voor de service!
Bart Peters
Bart Peters
09:56 10 Oct 18
Perfect geholpen door Dakbeheer Hermans.
Hans Spong
Hans Spong
07:52 05 Oct 18
Zeer Tevreden over Dakbeheer Hermans. Ze hebben mijn Daklekkage direct kunnen maken.
Volgende beoordelingen