Skip to content

Dakisolatie voorkomt energieverspilling. Daken zonder dakisolatie zijn enorme energieverspillers. U kunt honderden euro’s besparen op jaarbasis met behulp van goede dakisolatie. Bij verwarmde zolders loopt dit bedrag op tot wel €650. Voor onverwarmde zolders kunt u denken aan €400. Het grootste deel van de woningen heeft al een dakisolatie. Helaas zijn dit verouderde isolatiematerialen, de woning wordt niet goed geïsoleerd met deze dakisolatie. Hier kan Dakbeheer Hermans iets aan doen.

Nieuwste methode van dakisolatie

Dakbeheer Hermans gebruikt bij dakisolatie de nieuwste methode. Dakisolatie wordt speciaal ontworpen voor het dak, hierdoor hoeft deze niet aangepast te worden. De dakisolatie bestaat uit een brandvertragende laag, een thermische laag en een waterafstotende laag. We weten van tevoren exact wat de isolatiewaarde is. Deze wordt, voorafgaand aan het project, uitvoerig met u besproken. U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat.

Contact

vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zsm contact met u op. Of vraag een offerte op maat aan!

* Voor snelle afhandeling van uw inspectie aanvraag is telefonisch contact noodzakelijk. Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Isolerende folie plaatsen

Het plaatsen van isolatiefolie als dakisolatie gaat als volgt:

 1. De pannen worden verwijderd
 2. De panlatten en tengels worden verwijderd
 3. Het dak wordt vrijgemaakt van stof, spijkers en vogelnesten
 4. De tengels worden geplaatst
 5. De isolatiefolie wordt geplaatst
 6. De pannen worden teruggezet

Isoleren van de zolder

Zolderisolatie is de beste optie voor de energierekening. Het is de meest effectieve manier van dakisolatie. Via het dak verdwijnt ongeveer 25 tot 30 procent van de energie. Zorg dat de warmte niet zomaar verdwijnt. We komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor dakisolatie, passend bij de beschikbare ruimte. Dakisolatie van een plat dak kan hierin een groot verschil maken.

Levensduur van platte daken

Platte daken met een bitumen dakbedekking (dakleer) gaan jarenlang mee. Dit in combinatie met weinig onderhoud. De kwaliteit van de bitumen is tegenwoordig zo optimaal dat u er tot 35 jaar plezier van heeft. De uiteindelijke levensduur is afhankelijk van de kwaliteit. Ook de lijmsoorten die worden gebruikt spelen hierbij een rol. Weersinvloeden kunnen de levensduur van lijm aanpassen.

Bitumen dakbedekking (dakleer, roofing)

Levensduur: 30 tot 40 jaar

Dit is de gemiddelde levensduur van moderne bitumen. De bitumen worden aan elkaar versmolten voor een naadloos resultaat.

PVC

Levensduur: 25 tot 35 jaar

Dit is de gemiddelde levensduur van PVC (kunststof) dakbedekking.

EDPM

Levensduur: 40+ jaar

EDPM gaat erg lang mee. Let hierbij op: de lijmsoort die wordt gebruikt gaat waarschijnlijk niet zo lang mee.

Groen dak

Levensduur: 30 tot 100 jaar

Met gebruik van planten kan het groene dak ontzettend lang mee gaan. Dit is afhankelijk van de ondergrond.

Plat dak isoleren?

Dakisolatie voor een plat dak kan op 3 verschillende manieren.

 1. Warm plat dak
 2. PIR platen
 3. XPS platen

Vrijblijvende dakinspectie

Benieuwd wat de huidige staat is van uw dak? Wilt u weten of uw dakisolatie verouderd is? We komen vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie. Neem contact op voor meer informatie. Dakbeheer Hermans is dé dakdekker voor al uw dakwerkzaamheden.

Isoleren van de zolder

Zolderisolatie is de beste optie voor de energierekening. Het is de meest effectieve manier van dakisolatie. Via het dak verdwijnt ongeveer 25 tot 30 procent van de energie. Zorg dat de warmte niet zomaar verdwijnt. We komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor dakisolatie, passend bij de beschikbare ruimte. Dakisolatie van een plat dak kan hierin een groot verschil maken.

Dakisolatie voor een plat dak

Dakisolatie voor een plat dak? Hiermee bespaart u flink op de energierekening. Warmte blijft binnenshuis met behulp van de juiste materialen. Is het platte dak toe aan renovatie of complete vervanging? Combineer de renovatie met dakisolatie en profiteer van optimaal comfort. Bitumen dakbedekkingen zijn veel gezien als dakisolatie op platte daken. Denk aan dakleer of roofing.

 

Bitumen dakbedekking wordt vaak toegepast dankzij de lage onderhoudskosten, de lange levensduur en de goede prijs ten opzichte van hoogwaardige kwaliteit. Bitumen worden versmolten, niet verlijmd. De afdichting van deze dakisolatie is helemaal waterdicht en gaat jarenlang mee.

Warm plat dak isolatie

Deze vorm van dakisolatie wordt op de dakconstructie geplaatst, aan de buitenzijde. Op de isolatie ligt de dakbedekking. De dakisolatie heeft een beschermende werking. De dakconstructie heeft minder last van krimpen en uitzettingen. Het dak wordt samen met de ruimte opgewarmd en wordt minder blootgesteld aan hevige temperatuurverschillen. Warm plat dak isolatie is de meest gebruikte methode wanneer dakbedekking toe is aan vervanging.

PIR platen dakisolatie

PIR wordt van kunststof gemaakt. De platen zijn ruimtebesparend. Er zijn minder dikke platen nodig dankzij de hoge isolatiewaarde. De PIR platen zijn over het algemeen dampdicht. Dit dankzij een laag waarmee de plaat wordt bekleed.

XPS platen dakisolatie

Een andere optie zijn XPS platen. Deze wegen niet veel, toch zijn ze sterk. Het hardschuim neemt bijna geen water op. De XPS platen zijn goed toepasbaar op vochtige plaatsen. Ze zijn drukvast en worden gemaakt van de restproducten van aardolie.

Kies uw dakisolatie voor een plat dak

Afhankelijk van uw situatie kiest u een dakisolatie. Vervang de complete bitumen dakbedekking wanneer dakisolatie onder het platte dak geplaatst moet worden. Liggen er al meerdere lagen bitumen over elkaar? Dan kunt u kiezen voor het plaatsen van isolatieplaten op de dakbedekking. Hier kunt u veel geld mee besparen. De dakbedekking kan gewoon blijven liggen. Wilt u weten wat de beste keuze is aan dakisolatie voor uw plat dak? Dakbeheer Hermans komt langs voor een gratis dakinspectie. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en komen we tot een geschikte oplossing.

HOE GAAN WIJ TE WERK

 • We inspecteren uw plat dak
 • We nemen uw wensen door
 • We adviseren uw d.m.v. een gratis offerte
 • We plannen een afspraak in voor de werkzaamheden

WAAROM DAKBEHEER HERMANS

 • Gratis Dakinspectie
 • Gecertificeerde Dakdekkers
 • 10 Jaar Garantie
 • 35 Jaar Ervaring
 • 24/7 Service

BEL DIRECT NAAR EEN VESTIGING BIJ U IN DE BUURT

Amsterdam: Tel. 020 – 244 0194
Almere: Tel. 036 – 200 2151
Arnhem: Tel. 026 – 202 2959
Breda: Tel. 076 – 700 2911
Dordrecht: Tel. 078 – 204 9321
Eindhoven: Tel. 040 – 304 6323
Lelystad: Tel. 0320 – 320 141
Utrecht: Tel. 030 – 227 2334
Rotterdam: Tel. 010 – 307 5406

Reviews

Dakbeheer Hermans
4.9
Based on 37 reviews
powered by Google
albert musters
albert musters
11:51 26 Aug 20
Zeer tevreden over de snelle response en het goede advies. Prettige en professionele wijze van zaken doen.
Dolly Rabbie
Dolly Rabbie
11:09 22 Aug 20
Super werk geleverd! woensdag 20-8 begonnen, dit helaas door 2 wespennesten onder dakpannen moeten afbreken. Zaterdag... 22-8 klus afgerond! De heren wilden zelfs geen fooi accepteren.lees meer
Laurent Broekmeulen
Laurent Broekmeulen
13:45 16 Jul 20
Zeer tevreden over de gedane werkzaamheden! Zowel communicatie, vakkennis en de afhandeling van het project waren... prima op orde. Klus werd niet afgebroken voordat het klaar was.lees meer
Bas Vos
Bas Vos
10:14 15 Jul 20
Ik ben erg tevreden over Dakbeheer Hermans. Nadat ik het bedrijf belde, kwam binnen één werkdag een medewerker... vrijblijvend op bezoek voor advies. Binnen één week is mijn dak weer volledig hersteld. Kwaliteit is top en afspraken werden zorgvuldig nagekomen.lees meer
Erik Snellen
Erik Snellen
16:14 09 Jul 20
Vandaag een goede ervaring gehad met Dakbeheer Hermans; ‘n goed advies vooraf gekregen voor een ouder dak van 1972... met een lek, veroorzaakt door lekkende vorstpannen. Ze waren op tijd, hebben netjes gewerkt, de vorsten zijn netjes teruggeplaatst en waterdicht afgewerkt. Ze namen alle tijd om het lek op zolder te bekijken; het dak zelf te inspecteren om de oorzaak te achterhalen; goed gewerkt mannen!lees meer
Linda Kleijwegt
Linda Kleijwegt
20:37 03 Jul 20
Dakbeheer Hermans kon op zeer korte termijn een dakinspectie uitvoeren. Na deze inspectie kwam duidelijk naar voren wat... er gedaan moest worden. De offerte vond ik gunstig. Goed advies gekregen om te handelen voordat het erger kon worden. Alles wordt netjes onderbouwd met voor en na foto's. Uiteindelijk is er vogelwerend materiaal geplaatst en zijn mijn dakgoten gerenoveerd met vloeibaar zink. Uiterst tevreden.lees meer
Steve Schouten
Steve Schouten
00:12 18 Jun 20
Vlotte reactie, eerlijke prijs, professionele communicatie
Klaas Damstra
Klaas Damstra
16:06 17 Jun 20
Na lang een complexe lekkage aan de uitbouw gehad te hebben constateerde Sander als eerste (we hebben meerdere... bedrijven langs gehad) wat er echt aan de hand was door goede inspectie en kwam met een acceptabele oplossing. Daarna snel en vakkundig uitgevoerd en het eerste noodweer glansrijk doorstaan. Zijn we blij mee, dus Hermans verdient een aanbevelinglees meer
jenny brosius
jenny brosius
17:34 04 Jun 20
We zijn helemaal tevreden met Dakbeheer Hermans. Het gehele proces liep soepel - van offerte en bespreking van de... nodige werkzaamheden tot uitvoering en afwerking. Als er een beslissing gemaakt moet worden wordt alles duidelijk uitgelegd en besproken. Sander en collegas zijn elke dag op tijd hier geweest en hebben alles zsm uitgevoerd.lees meer
Dennis Luijkx
Dennis Luijkx
07:59 22 Apr 20
Gisteren ons dak laten repareren door Sander en collega. Tijdens de werkzaamheden liepen ze tegen een uitdaging aan. Ik... werd keurig gebeld en vooraf geïnformeerd. Na voltooiing van het werk kreeg ik netjes foto's van het bijna eindresultaat. Top week mannen! Bedankt!lees meer
Y B
Y B
17:44 23 Mar 20
Komen inderdaad heel snel langs zoals op de website staat en houden zich aan hun afspraak. Ze blijven tot de klus... helemaal af is ook als die veel omvangrijker blijkt te zijn dan was voorzien. Denken ook goed met de klant mee. Ik ben tevreden.lees meer
Elly Debets
Elly Debets
12:28 29 Feb 20
We hebben al jaren last van lekkages op dezelfde plekken in onze keuken. Dakbeheer Hermans kwam snel toen er weer een... waterval de keuken in kwam. Ze vonden het probleem snel en hebben dit ook snel opgelost. Zeer tevreden met de service en raad ze ook aan iedereen aan!lees meer
Noud van den Boogaard
Noud van den Boogaard
12:22 29 Feb 20
Wij waren erg blij met de goede medewerkers, die goed luisteren en meedenken voor oplossingen van onze lekkage. Het was... een lastig te vinden probleem, dus we zijn blij dat het zo snel gevonden was. Erg vriendelijk en snel geholpen met uitstekende vakkennis.lees meer
Olav Maes
Olav Maes
13:11 28 Feb 20
Ik ben meer dan uitstekend geholpen door de mannen van Dakbeheer Hermans Vooraf werd na inspectie van het dak... duidelijk weergegeven wat het probleem was. De werkzaamheden zijn netjes en conform offerte uitgevoerd. Ik ben meer dan dik tevreden over deze firma. Echt een aanrader.lees meer
Ben
Ben
09:21 28 Feb 20
Nokpannen vervangen en platte dak dakkapel voorzien van nieuwe laag. Hardwerkende mannen die goed werk hebben... geleverd. Kan ze zeker aanbevelen.lees meer
Sharon Hagelen
Sharon Hagelen
09:37 04 Feb 20
Binnen een paar uur na melding stonden ze al op het dak om de schade vasttestellen. Ze werken vlot door, veilig en... netjes en zijn zeer beleeft. Ze hielden rekening met andere weggebruikers. Gaan niet weg voordat de klus af is. Laten duidelijke foto's zien van voor, tijdens en na de werkzaamheden. Ze denken mee met oplossingen. Je kan alleen weinig eten en drinken en ze kwijtraken😉 Ook als je na de reparatie nog vragen hebt, Sander beantwoord ze gelijk en heeft alle foto's nog beschikbaar. Echte daktoppers!👍lees meer
Karina Roelf
Karina Roelf
19:42 03 Feb 20
Eerlijk advies gekregen bij lekkage van ons dak en toen gekozen voor een totaal nieuw dak. Goed geholpen door Sander en... zijn team. Dakbeheer Hermans regelt alles en er wordt goed gecommuniceerd! Wij zijn erg blij met deze topservice!lees meer
Muriel Allard
Muriel Allard
19:19 31 Jan 20
Prettig zaken gedaan met Sander en collega’s. De communicatie was uitstekend. Ook toen de lekkage, die door het... vernieuwen van de bitumen verholpen zou moeten zijn, juist erger werd. Sander nam verantwoordelijkheid en kwam in zijn vakantie langs voor een tijdelijke noodreparatie en vaststellen van de oorzaak. Direct na de vakantie werd de boel netjes en vakkundig opgelost. We zitten er weer jaren droog bij.lees meer
Sander Dieleman
Sander Dieleman
16:33 28 Jan 20
Topbedrijf! Snelle service, goede kwaliteit en een hele nette prijs. We zijn erg tevreden
Ciska de Best
Ciska de Best
16:56 17 Jan 20
Na maandenlang door twee lokale dakspecialisten aan het lijntje te zijn gehouden heb ik uiteindelijk google erbij... gepakt en op goed geluk contact gelegd met Dakbeheer Hermans. Binnen 48 uur kwam Sander langs die de boel heeft geinspecteerd en meteen een uitvoerige offerte heeft gemaakt en doorgesproken. Nog geen maand later zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Uiterst sympathieke hardwerkende mannen. Laat de regen maar komen, mijn dak lekt eindelijk niet meer.lees meer
Frits Verwayen
Frits Verwayen
13:26 16 Jan 20
Top! Supersnel en vakkundig. Sander & team plaatsten de nok bedekking + pannen op huis en garage op professionele... wijze. Volgende keer de rest van het dak!lees meer
Olga den Houting
Olga den Houting
21:39 12 Jan 20
Dakbeheer Hermans heeft ons schuurdak werkelijk voortreffelijk vervangen. Zelfs bij harde regen komt er tot nu toe geen... druppel doorheen. Wij hebben een zeer goed vertrouwen in service en garantie.lees meer
Astrid
Astrid
12:30 22 Dec 19
Zeer tevreden over Dakbeheer Hermans. Goede en snelle service. Na constatering van lekkage, eerst controle van het dak.... Daarna een duidelijke uitleg over de problemen en de verschillende manieren van verhelpen. In overleg besloten om een nieuw dak te plaatsen. Zodra het weer het toeliet is dit tot volle tevreden gebeurd. Dakbeheer regelde alles; van afvalcontainer, bestellen van materialen, levering van de dakpannen etc.. Goede duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, vriendelijk en bekwaam personeel. En een mooi, nieuw, goed geïsoleerd dak!lees meer
monique b
monique b
21:00 18 Dec 19
De mannen van dakbeheer Hermans zijn vakkundig, vriendelijk, eerlijk en komen hun afspraken na. Ik raad iedereen die... vakkundig personeel nodig heeft voor zijn dak, dakbeheer hermans aan. Sander, heel erg bedankt voor je diensten.lees meer
Timo Sekhuis
Timo Sekhuis
23:30 04 Oct 19
Fijn personeel. Sander heeft kennis van zaken en past die toe.
michel hak
michel hak
11:09 02 Aug 19
Lekkage aan schuin dak voor 1600 euro laten maken blijkt nog te lekken, maar bedrijf wil nergens van weten, sterker... nog, wil een nieuwe offerte maken om het alsnog te maken. (ipv het gewoon op te lossen) "superslecht bedrijf, en geen service, absoluut geen zaken mee doen!!!!" Lekkage komt "opeens " ergens anders vandaan. Kortom, NOOIT zaken mee doen - oplichters op deze manier kan iedereen een dakdekkersbedrijf beginnen.. Als het niet gelooft, dan kan ik het u laten zien of huur ze in, dan merkt u het vanzelf. Claimt ook vele vestigingen te hebben, maar die hebben ze niet, is eenmanszaak in Utrechtlees meer
teun Nelis
teun Nelis
22:20 30 Oct 18
Vandaag zeer goed geholpen door Dakbeheer Hermans bij op het oplossen van een daklekkage.
Fred Beering
Fred Beering
18:16 25 Oct 18
Bedankt voor de snelle hulp en betaalbare oplossing
Victor Van der Steeg
Victor Van der Steeg
13:01 25 Oct 18
Perfect geholpen door Dakbeheer Hermans. Bedankt voor de service!
Bart Peters
Bart Peters
09:56 10 Oct 18
Perfect geholpen door Dakbeheer Hermans.
Hans Spong
Hans Spong
07:52 05 Oct 18
Zeer Tevreden over Dakbeheer Hermans. Ze hebben mijn Daklekkage direct kunnen maken.
Volgende beoordelingen