Pannendak vervangen

Vervanging van uw dakpannen

Wat is de staat van uw huidige pannendak? Dakpannen gaan jarenlang mee, toch kan het gebeuren dat er onderhoud nodig is. Verschoven dakpannen of zelfs lekkage in uw woning, beide kunnen een gevolg zijn van een versleten pannendak. Om meer schade te voorkomen is het van belang dat het pannendak wordt vervangen. Dakbeheer Hermans heeft 35 jaar ervaring op het gebied van dakonderhoud. Bij ons bent u verzekerd van een snelle, betrouwbare service.

Contact opnemen?

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker? Bij Dakbeheer Hermans bent u aan het juiste adres. Wilt u een gratis inspectie door ons laten uitvoeren? Wij geven u het advies dat passend is bij uw pannendak. Als u meer wilt weten over hoe onze professionele medewerkers te werk gaan of een afspraak wilt inplannen, kunt u altijd contact met ons opnemen. In geval van lekkage is er vaak spoed geboden, want u wilt natuurlijk niet dat vocht de situatie in uw woning verergert. In dit geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzekeren u dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen zodat verdere schade beperkt blijft.

 

Vraag gratis een dakinspectie aan

Pannendak renoveren

Het vernieuwen van het pannendak, daar zit u niet op te wachten. Een pannendak renoveren is een grote klus en heeft een prijskaartje. Gelukkig zult u snel profijt hebben aan het vervangen van het pannendak. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden leest u hier alles over de voordelen van dakpannen en wat Dakbeheer Hermans voor u kan betekenen. Wij geven u vakkundig advies over de mogelijkheden en samen met u vinden we de beste oplossing voor uw pannendak renovatie.

Kosten vervangen pannendak

Het pannendak heeft zijn beste dagen gehad. Het is tijd voor vernieuwing. Stel de klus niet te lang uit. Het pannendak bedekt uw gehele woning. Het is belangrijk dat de dakpannen goed zijn. Heeft u lekkage of andere schade door een versleten dak? Schrik niet, dit betekent niet dat het gehele dak vervangen moet worden. Een dakrenovatie van het pannendak is vaak voldoende om het probleem te verhelpen. De totale kosten van de klus kunnen uiteenlopend zijn. Bent u benieuwd wat u kwijt zult zijn aan het vervangen van het pannendak? Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan.

Dakbeheer Hermans komt gratis bij u langs voor een professionele dakinspectie. We geven u een duidelijk beeld van de staat van uw pannendak. U krijgt een prijsopgave gebaseerd op uw situatie. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Onze ervaren dakdekkers geven persoonlijk advies. Wat u met dit advies wilt doen is volledig aan u.

Wanneer moet het pannendak worden vervangen?

Beschadigde dakpannen, het kan voor veel problemen zorgen. Wanneer worden dakpannen vervangen?

  1. Veel dakpannen zijn stuk
  2. Het pannendak wordt poreus
  3. Veel vuiligheid op de dakpannen
  4. Nieuwe look voor de woning

De oude dakpannen worden poreus, het dak is niet meer goed waterdicht. In dit geval is vernieuwing van het pannendak belangrijk. In veel gevallen zijn mensen gewoon toe aan een nieuw uiterlijk voor de woning. Andere dakpannen kunnen een compleet andere uitstraling geven aan de woning.

Wordt vervanging van het pannendak geadviseerd door een dakdekker, dan is het verstandig om dit uit te laten voeren. Het advies wordt uiteraard niet zomaar gegeven. Vernieuwing van de dakpannen zorgt ervoor dat u weer jarenlang beschermd en droog onder uw dak zit. Laat u de dakrenovatie achterwege, dan zult u steeds meer kosten krijgen aan reparaties door schade. Vroeg of laat zal het pannendak toch vervangen moeten worden. Wacht u te lang met de renovatie, dan kan het zijn dat een renovatie niet meer voldoende is.

Gratis inspectie van uw pannendak

Uw pannendak gratis en vrijblijvend laten inspecteren? Dakbeheer Hermans komt bij u langs. Onze professionele vakdeskundigen geven uitgebreid advies. De status van het huidige pannendak wordt nauwkeurig bekeken en beoordeeld. Op basis van het dak en de eventuele schade wordt een advies opgesteld. Ook krijgt u een concrete offerte van ons. Tijdens de inspectie heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over het vervangen van het pannendak. U bent goed voorbereid op eventuele vervolgstappen en weet precies waar u aan toe bent.

Voordelen van een pannendak

Een pannendak komt met verschillende voordelen. Dakpannen zijn brandvertragend, makkelijk in onderhoud en bestand tegen alle weersomstandigheden. Dakpannen zijn daarom een betere keuze dan een pannendak met shingles. Het vervangen van een pannendak kan vrij snel gebeuren.

Hoe plaatst Dakbeheer Hermans de dakpannen?

Na de gratis inspectie constateren onze professionals wat uw dak precies nodig heeft. Bij het leggen van een geheel nieuw pannendak verwijderen wij eerst alle oude dakpannen en indien nodig de volledige constructie. Mocht er dampfolie geplaatst worden, dan moeten oude tengels en panlatten worden weggehaald. De dampdoorlatende folie wordt aangebracht. Vervolgens worden de op maat gemaakte dakpannen vastgezet. De dakpannen, nokpannen en kantpannen worden geplaatst. Als laatste monteren onze medewerkers de loodflappen van de schoorsteen en, indien aanwezig, die van uw dakkapel.

 

Materialen

  Direct bellen