Skip to content

Vervanging van uw dakpannen

Wat is de staat van uw huidige pannendak? Dakpannen gaan jarenlang mee, toch kan het gebeuren dat er onderhoud nodig is. Verschoven dakpannen of zelfs lekkage in uw woning, beide kunnen een gevolg zijn van een versleten pannendak. Om meer schade te voorkomen is het van belang dat het pannendak wordt vervangen. Dakbeheer Hermans heeft 35 jaar ervaring op het gebied van dakonderhoud. Bij ons bent u verzekerd van een snelle, betrouwbare service.

Pannendak vernieuwen

Het vernieuwen van het pannendak, daar zit u niet op te wachten. Het renoveren van een dak is een grote klus en heeft een prijskaartje. Gelukkig zult u snel profijt hebben aan het vervangen van het pannendak. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden leest u hier alles over de voordelen van dakpannen en wat Dakbeheer Hermans voor u kan betekenen. Wij geven u vakkundig advies over de mogelijkheden en samen met u vinden we de beste oplossing voor uw pannendak.

Kosten vervangen pannendak

Het pannendak heeft zijn beste dagen gehad. Het is tijd voor vernieuwing. Stel de klus niet te lang uit. Het pannendak bedekt uw gehele woning. Het is belangrijk dat de dakpannen goed zijn. Heeft u lekkage of andere schade door een versleten dak? Schrik niet, dit betekent niet dat het gehele dak vervangen moet worden. Een dakrenovatie van het pannendak is vaak voldoende om het probleem te verhelpen. De totale kosten van de klus kunnen uiteenlopend zijn. Bent u benieuwd wat u kwijt zult zijn aan het vervangen van het pannendak? Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan.

Contact

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker? Bij Dakbeheer Hermans bent u aan het juiste adres. Wilt u een gratis inspectie door ons laten uitvoeren? Wij geven u het advies dat passend is bij uw situatie. Als u meer wilt weten over hoe onze professionele medewerkers te werk gaan of een afspraak wilt inplannen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

* Voor snelle afhandeling van uw inspectie aanvraag is telefonisch contact noodzakelijk. Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Dakbeheer Hermans komt gratis bij u langs voor een professionele dakinspectie. We geven u een duidelijk beeld van de staat van uw pannendak. U krijgt een prijsopgave gebaseerd op uw situatie. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Onze ervaren dakdekkers geven persoonlijk advies. Wat u met dit advies wilt doen is volledig aan u.

Wanneer moet het pannendak worden vervangen?

Beschadigde dakpannen, het kan voor veel problemen zorgen. Wanneer worden dakpannen vervangen?

  1. Veel dakpannen zijn stuk
  2. Het pannendak wordt poreus
  3. Veel vuiligheid op de dakpannen
  4. Nieuwe look voor de woning

De oude dakpannen worden poreus, het dak is niet meer goed waterdicht. In dit geval is vernieuwing van het pannendak belangrijk. In veel gevallen zijn mensen gewoon toe aan een nieuw uiterlijk voor de woning. Andere dakpannen kunnen een compleet andere uitstraling geven aan de woning.

Wordt vervanging van het pannendak geadviseerd door een dakdekker, dan is het verstandig om dit uit te laten voeren. Het advies wordt uiteraard niet zomaar gegeven. Vernieuwing van de dakpannen zorgt ervoor dat u weer jarenlang beschermd en droog onder uw dak zit. Laat u de dakrenovatie achterwege, dan zult u steeds meer kosten krijgen aan reparaties door schade. Vroeg of laat zal het pannendak toch vervangen moeten worden. Wacht u te lang met de renovatie, dan kan het zijn dat een renovatie niet meer voldoende is.

Gratis inspectie van uw pannendak

Uw pannendak gratis en vrijblijvend laten inspecteren? Dakbeheer Hermans komt bij u langs. Onze professionele vakdeskundigen geven uitgebreid advies. De status van het huidige pannendak wordt nauwkeurig bekeken en beoordeeld. Op basis van het dak en de eventuele schade wordt een advies opgesteld. Ook krijgt u een concrete offerte van ons. Tijdens de inspectie heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen over het vervangen van het pannendak. U bent goed voorbereid op eventuele vervolgstappen en weet precies waar u aan toe bent.

Voordelen van een pannendak

Een pannendak komt met verschillende voordelen. Dakpannen zijn brandvertragend, makkelijk in onderhoud en bestand tegen alle weersomstandigheden. Dakpannen zijn daarom een betere keuze dan een pannendak met shingles. Het vervangen van een pannendak kan vrij snel gebeuren.

Hoe plaatst Dakbeheer Hermans de dakpannen?

Na de gratis inspectie constateren onze professionals wat uw dak precies nodig heeft. Bij het leggen van een geheel nieuw pannendak verwijderen wij eerst alle oude dakpannen en indien nodig de volledige constructie. Mocht er dampfolie geplaatst worden, dan moeten oude tengels en panlatten worden weggehaald. De dampdoorlatende folie wordt aangebracht. Vervolgens worden de op maat gemaakte dakpannen vastgezet. De dakpannen, nokpannen en kantpannen worden geplaatst. Als laatste monteren onze medewerkers de loodflappen van de schoorsteen en, indien aanwezig, die van uw dakkapel.

Contact opnemen?

Bent u op zoek naar een ervaren dakdekker? Bij Dakbeheer Hermans bent u aan het juiste adres. Wilt u een gratis inspectie door ons laten uitvoeren? Wij geven u het advies dat passend is bij uw pannendak. Als u meer wilt weten over hoe onze professionele medewerkers te werk gaan of een afspraak wilt inplannen, kunt u altijd contact met ons opnemen. In geval van lekkage is er vaak spoed geboden, want u wilt natuurlijk niet dat vocht de situatie in uw woning verergert. In dit geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzekeren u dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen zodat verdere schade beperkt blijft.

Waarom kiest u voor Dakbeheer Hermans?

Bij Dakbeheer Hermans bent u verzekerd van een goede service, waarbij onze medewerkers u voorzien van een eerlijk advies en u alle opties aan u voorleggen. Met 35 jaar ervaring zorgen onze gecertificeerde dakdekkers ervoor dat uw dak weer jaren mee gaat. U heeft bij ons 10 jaar garantie op onze diensten en materialen.

Spoed bij lekkage

In geval van lekkage is er vaak spoed geboden, want u wilt natuurlijk niet dat vocht de situatie in uw woning verergert. In dit geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij verzekeren u dat u binnen 24 uur wordt geholpen, zodat verdere schade beperkt blijft.

BEL DIRECT NAAR EEN VESTIGING BIJ U IN DE BUURT

Amsterdam: Tel. 020 – 244 0194
Almere: Tel. 036 – 200 2151
Arnhem: Tel. 026 – 202 2959
Breda: Tel. 076 – 700 2911
Dordrecht: Tel. 078 – 204 9321
Eindhoven: Tel. 040 – 304 6323
Lelystad: Tel. 0320 – 320 141
Utrecht: Tel. 030 – 227 2334
Rotterdam: Tel. 010 – 307 5406

Reviews

Dakbeheer Hermans
5.0
Based on 68 reviews
powered by Google
Emiel Beckers
Emiel Beckers
18:38 08 Jul 21
Super service gehad. Klantenservice goed bereikbaar. Mooi werk geleverd.
Samira
Samira
18:50 14 Jun 21
Na te zijn vastgelopen bij een andere dakdekker, zijn wij op basis van de goede Google-reviews uitgekomen bij Dakbeheer... Hermans. Vanaf het eerste contact hebben wij de dienstverlening van Dakbeheer Hermans als erg prettig ervaren: o.b.v. de door ons ingezonden foto's werd o.b.v. expertise en ervaring met soortgelijke woningen uitleg gegeven over de uit te voeren reparaties. Ook de afstemming erna en het plannen van de afspraak voor het onderhoud is in goed overleg gegaan. Dit nam veel van onze zorgen weg, omdat we al vrij kort na de overdracht naar een dakdekker moesten zoeken. Wij hebben Dakbeheer Hermans ervaren als een betrouwbare en vakkundige club.lees meer
Anne Cornelissen
Anne Cornelissen
06:37 26 May 21
Tevreden met het snelle handelen van Dakbeheer Hermans. Wij kregen een eerlijke dakinspectie met goed en duidelijk... advies. De werkzaamheden konden vervolgens snel plaatsvinden. Met 3 man sterk was de klus in één dag klaar. Ons dak ziet er weer goed uit en kan er voorlopig weer tegenaan. Dankjewel!lees meer
Joep van den Broek
Joep van den Broek
19:06 25 May 21
Top service van dakbeheer Hermans (Sander en collega's). Duidelijke communicatie en professionele afhandeling. Groot... deel van het dak gerenoveerd. Zeker aan te bevelen!lees meer
Irena Muffels
Irena Muffels
17:51 19 Apr 21
Snel en vakkundig heeft Dakbeheer Hermans ons dak gerepareerd! Ze waren zelfs een dag eerder klaar dan de planning.... Alles is goed afgewerkt en ziet er mooi uit. De communicatie is goed en service betrouwbaar. Zeker een aanrader!lees meer
Age Tjalma
Age Tjalma
12:01 19 Apr 21
Sander en zijn team hebben ons volledige dak snel en vakkundig gerenoveerd, en de afwatering verbeterd. Alle... communicatie vooraf verliep snel en duidelijk en de klus zelf was met een groot (en zeer beleefd) team binnen no-time goed afgerond. Sander dacht tijdens de inspectie goed mee over wat voor ons de beste oplossingen zouden zijn en is een betrouwbare en bekwame vakman.lees meer
C.E.M. Neumann
C.E.M. Neumann
10:17 03 Apr 21
De mannen hebben prima werk geleverd, ruim binnen de afgesproken tijd!
Nurkel Urkel
Nurkel Urkel
17:24 16 Mar 21
Helaas een factuur ondertekend zonder dat daar apart de uren op waren aangegeven. Volgens de schatting hadden de... werkzaamheden 30 uur moeten zijn, maar ze waren na 6 al klaar. Vervolgens bleven ze op de stoep staan totdat ik de rekening had betaald omdat dit moest van hun baas. Bijzonder onfatsoenlijk en niet wat ik verwacht had naar aanleiding van de reviews die ik hier had gelezen.lees meer
ICA DANNY
ICA DANNY
14:17 15 Mar 21
Helaas te maken gehad door een lekkage door de hevige sneeuwval...gebeurd niet vaak maar dan zul je net zien... natuurlijk. Dakbeheer Hermans is direct de volgende dak komen kijken ontzettend fijn! Heel netjes te woord gestaan en met duidelijke foto's liet hij zien waar het probleem zat. Er is een noodreparatie uitgevoerd en heeft zijn advies gegeven.lees meer
Walter Malestein
Walter Malestein
19:03 24 Feb 21
Aan alles te merken dat kwaliteit voorop staat. En dat is precies waar wij naar op zoek waren. Vanaf de offerte tot aan... uitvoering verliep alles zeer vlot, er werd 2 dagen met 4 man hard gewerkt. De ploeg die wij hadden was goed op elkaar ingewerkt en niet geheel onbelangrijk beleefd en netjes.lees meer
Mila Middelberg
Mila Middelberg
19:06 22 Jan 21
Wij werden 's ochtends wakker met een lekkage in onze aanbouw. Dakbeheer Hermans was snel beschikbaar en kwam nog... dezelfde dag bekijken wat het probleem was. De communicatie was helder en er werd eerlijk advies gegeven. Al na een paar dagen (afwachtende op droog weer) is het hele dak van de aanbouw opnieuw bedekt en zijn we voor de komende 25 jaar als het goed is gedekt. Ik zal ze binnenkort weer inhuren om een inspectie van de rest van het dak uit te laten voeren. Zeer tevreden!lees meer
solo 010978
solo 010978
16:20 06 Jan 21
Professioneel, daadkrachtig, stipt op tijd: Top .
Ronald Schippers
Ronald Schippers
18:09 19 Dec 20
Zeer snelle en goede service! Wij hadden last van lekkage bij een dakraam op zolder. Direct na telefonisch contact werd... er een dakinspectie gepland en kregen we ter plekke een offerte aangeboden voor een nokreperatie. Snelle vervolgafspraak, netjes opgeleverd en we hebben nu na een aantal fikse regenbuien te hebben gezien geen last meer van lekkage!lees meer
Rogier Kievit
Rogier Kievit
11:33 14 Dec 20
Hermans en co. deden het uitstekend. Een snel bezoek voor een offerte die aansloot bij eerdere ramingen, en een helder... onderscheid tussen zaken die wel en niet noodzakelijk werden geacht. Het team werkte uitermate flexibel om de moeizame weersomstandigheden heen zodat onze toch vrij grote klus nog voor de kerstvakantie geklaard was.lees meer
Anonymous user
Anonymous user
09:34 14 Dec 20
Na melding gemaakt te hebben van een lekkage kwam er een eerlijk advies dat er wel het e.e.a mankeert, maar dat de... lekkage waarschijnlijk veroorzaakt werd door een zeldzame combinatie van windrichting en regenval waarbij water onder de pannen sloeg. Het advies was om het in de gaten te houden en pas stappen te ondernemen als het vaker voor zou voorkomen. Initieel gebeld om de lekkage te laten repareren, uiteindelijk is het bij een kosteloos advies gebleven 👍lees meer
Macy Voets
Macy Voets
21:34 23 Nov 20
Sander is niet alleen tijdens werkuren maar ook 's avonds goed te bereiken. Voor iedereen een aanrader!
Ingrid Damstra
Ingrid Damstra
19:57 31 Oct 20
Bij dakbeheer Hermans hebben ze verstand van zaken en wordt er snel en nauwkeurig gewerkt. Ook wordt er snel... gereageerd, goed meegedacht en naar een passende oplossing gezocht.lees meer
Geert Wubs
Geert Wubs
17:31 30 Oct 20
Sander heeft ervoor gezorgd dat de lekkage aan de nok van ons dak perfect gerepareerd is. Dakbeheer Hermans kan ik... iedereen aanbevelen.lees meer
Erik de Monchy
Erik de Monchy
15:36 06 Oct 20
Erg tevreden over de samenwerking met Dakbeheer Hermans. Na serieuze lekkage op ons platte dak hebben ze ons van... vakkundig advies gediend, het dak opnieuw gelegd en de afwatering verbeterd. Vooral erg fijn was de communicatie en samenwerking met Sander & team naderhand. Omdat het om een oud huis gaat kwamen er wat nieuwe problemen aan het licht. Ookal hoorde dit niet bij de oorspronkelijke opdracht was Sander beschikbaar om mee te denken en is hij twee keer teruggekomen om dit te verhelpen. Zou Dakbeheer Hermans zeker aanraden!lees meer
Hans van Duijn
Hans van Duijn
12:22 05 Oct 20
Onlangs heeft Dakbeheer Hermans een reparatie uitgevoerd aan mijn dak. Nu bleek ik weer lekkage te hebben. Het bleek... een losse dakpan te zijn, wat waarschijnlijk veroorzaakt door een bedrijf wat bij de buren werkzaamheden heeft uitgevoerd. Dit werd kosteloos voor me gefixt. Super service!!!lees meer
Hanneloes Hoeke
Hanneloes Hoeke
13:30 01 Oct 20
Sander Hermans heeft heel goed advies gegeven, hij was vriendelijk en professioneel. Maakte tijd voor me terwijl andere... bedrijven niet eens terugbelden of wilden komen. Echt heel fijn bedrijf!lees meer
cherish van Orsouw
cherish van Orsouw
17:58 14 Sep 20
Super geleverd en geïnstalleerd. Fijn bedrijf om afspraken mee te maken en denken met je mee.
albert musters
albert musters
11:51 26 Aug 20
Zeer tevreden over de snelle response en het goede advies. Prettige en professionele wijze van zaken doen.
Dolly Rabbie
Dolly Rabbie
11:09 22 Aug 20
Super werk geleverd! woensdag 20-8 begonnen, dit helaas door 2 wespennesten onder dakpannen moeten afbreken. Zaterdag... 22-8 klus afgerond! De heren wilden zelfs geen fooi accepteren.lees meer
Laurent Broekmeulen
Laurent Broekmeulen
13:45 16 Jul 20
Zeer tevreden over de gedane werkzaamheden! Zowel communicatie, vakkennis en de afhandeling van het project waren... prima op orde. Klus werd niet afgebroken voordat het klaar was.lees meer
Bas Vos
Bas Vos
10:14 15 Jul 20
Ik ben erg tevreden over Dakbeheer Hermans. Nadat ik het bedrijf belde, kwam binnen één werkdag een medewerker... vrijblijvend op bezoek voor advies. Binnen één week is mijn dak weer volledig hersteld. Kwaliteit is top en afspraken werden zorgvuldig nagekomen.lees meer
Erik  Snellen
Erik Snellen
16:14 09 Jul 20
Vandaag een goede ervaring gehad met Dakbeheer Hermans; ‘n goed advies vooraf gekregen voor een ouder dak van 1972... met een lek, veroorzaakt door lekkende vorstpannen. Ze waren op tijd, hebben netjes gewerkt, de vorsten zijn netjes teruggeplaatst en waterdicht afgewerkt. Ze namen alle tijd om het lek op zolder te bekijken; het dak zelf te inspecteren om de oorzaak te achterhalen; goed gewerkt mannen!lees meer
Linda Kleijwegt
Linda Kleijwegt
20:37 03 Jul 20
Dakbeheer Hermans kon op zeer korte termijn een dakinspectie uitvoeren. Na deze inspectie kwam duidelijk naar voren wat... er gedaan moest worden. De offerte vond ik gunstig. Goed advies gekregen om te handelen voordat het erger kon worden. Alles wordt netjes onderbouwd met voor en na foto's. Uiteindelijk is er vogelwerend materiaal geplaatst en zijn mijn dakgoten gerenoveerd met vloeibaar zink. Uiterst tevreden.lees meer
Steve Schouten
Steve Schouten
00:12 18 Jun 20
Vlotte reactie, eerlijke prijs, professionele communicatie
Klaas Damstra
Klaas Damstra
16:06 17 Jun 20
Na lang een complexe lekkage aan de uitbouw gehad te hebben constateerde Sander als eerste (we hebben meerdere... bedrijven langs gehad) wat er echt aan de hand was door goede inspectie en kwam met een acceptabele oplossing. Daarna snel en vakkundig uitgevoerd en het eerste noodweer glansrijk doorstaan. Zijn we blij mee, dus Hermans verdient een aanbevelinglees meer
jenny brosius
jenny brosius
17:34 04 Jun 20
We zijn helemaal tevreden met Dakbeheer Hermans. Het gehele proces liep soepel - van offerte en bespreking van de... nodige werkzaamheden tot uitvoering en afwerking. Als er een beslissing gemaakt moet worden wordt alles duidelijk uitgelegd en besproken. Sander en collegas zijn elke dag op tijd hier geweest en hebben alles zsm uitgevoerd.lees meer
Dennis Luijkx
Dennis Luijkx
07:59 22 Apr 20
Gisteren ons dak laten repareren door Sander en collega. Tijdens de werkzaamheden liepen ze tegen een uitdaging aan. Ik... werd keurig gebeld en vooraf geïnformeerd. Na voltooiing van het werk kreeg ik netjes foto's van het bijna eindresultaat. Top week mannen! Bedankt!lees meer
Y B
Y B
17:44 23 Mar 20
Komen inderdaad heel snel langs zoals op de website staat en houden zich aan hun afspraak. Ze blijven tot de klus... helemaal af is ook als die veel omvangrijker blijkt te zijn dan was voorzien. Denken ook goed met de klant mee. Ik ben tevreden.lees meer
Elly Debets
Elly Debets
12:28 29 Feb 20
We hebben al jaren last van lekkages op dezelfde plekken in onze keuken. Dakbeheer Hermans kwam snel toen er weer een... waterval de keuken in kwam. Ze vonden het probleem snel en hebben dit ook snel opgelost. Zeer tevreden met de service en raad ze ook aan iedereen aan!lees meer
Noud van den Boogaard
Noud van den Boogaard
12:22 29 Feb 20
Wij waren erg blij met de goede medewerkers, die goed luisteren en meedenken voor oplossingen van onze lekkage. Het was... een lastig te vinden probleem, dus we zijn blij dat het zo snel gevonden was. Erg vriendelijk en snel geholpen met uitstekende vakkennis.lees meer
Olav Maes
Olav Maes
13:11 28 Feb 20
Ik ben meer dan uitstekend geholpen door de mannen van Dakbeheer Hermans Vooraf werd na inspectie van het dak... duidelijk weergegeven wat het probleem was. De werkzaamheden zijn netjes en conform offerte uitgevoerd. Ik ben meer dan dik tevreden over deze firma. Echt een aanrader.lees meer
Ben
Ben
09:21 28 Feb 20
Nokpannen vervangen en platte dak dakkapel voorzien van nieuwe laag. Hardwerkende mannen die goed werk hebben... geleverd. Kan ze zeker aanbevelen.lees meer
Sharon Hagelen
Sharon Hagelen
09:37 04 Feb 20
Binnen een paar uur na melding stonden ze al op het dak om de schade vasttestellen. Ze werken vlot door, veilig en... netjes en zijn zeer beleeft. Ze hielden rekening met andere weggebruikers. Gaan niet weg voordat de klus af is. Laten duidelijke foto's zien van voor, tijdens en na de werkzaamheden. Ze denken mee met oplossingen. Je kan alleen weinig eten en drinken en ze kwijtraken😉 Ook als je na de reparatie nog vragen hebt, Sander beantwoord ze gelijk en heeft alle foto's nog beschikbaar. Echte daktoppers!👍lees meer
Karina Roelf
Karina Roelf
19:42 03 Feb 20
Eerlijk advies gekregen bij lekkage van ons dak en toen gekozen voor een totaal nieuw dak. Goed geholpen door Sander en... zijn team. Dakbeheer Hermans regelt alles en er wordt goed gecommuniceerd! Wij zijn erg blij met deze topservice!lees meer
Muriel Allard
Muriel Allard
19:19 31 Jan 20
Prettig zaken gedaan met Sander en collega’s. De communicatie was uitstekend. Ook toen de lekkage, die door het... vernieuwen van de bitumen verholpen zou moeten zijn, juist erger werd. Sander nam verantwoordelijkheid en kwam in zijn vakantie langs voor een tijdelijke noodreparatie en vaststellen van de oorzaak. Direct na de vakantie werd de boel netjes en vakkundig opgelost. We zitten er weer jaren droog bij.lees meer
Sander Dieleman
Sander Dieleman
16:33 28 Jan 20
Topbedrijf! Snelle service, goede kwaliteit en een hele nette prijs. We zijn erg tevreden
Ciska de Best
Ciska de Best
16:56 17 Jan 20
Na maandenlang door twee lokale dakspecialisten aan het lijntje te zijn gehouden heb ik uiteindelijk google erbij... gepakt en op goed geluk contact gelegd met Dakbeheer Hermans. Binnen 48 uur kwam Sander langs die de boel heeft geinspecteerd en meteen een uitvoerige offerte heeft gemaakt en doorgesproken. Nog geen maand later zijn de werkzaamheden uitgevoerd. Uiterst sympathieke hardwerkende mannen. Laat de regen maar komen, mijn dak lekt eindelijk niet meer.lees meer
Frits Verwayen
Frits Verwayen
13:26 16 Jan 20
Top! Supersnel en vakkundig. Sander & team plaatsten de nok bedekking + pannen op huis en garage op professionele... wijze. Volgende keer de rest van het dak!lees meer
Olga den Houting
Olga den Houting
21:39 12 Jan 20
Dakbeheer Hermans heeft ons schuurdak werkelijk voortreffelijk vervangen. Zelfs bij harde regen komt er tot nu toe geen... druppel doorheen. Wij hebben een zeer goed vertrouwen in service en garantie.lees meer
Astrid
Astrid
12:30 22 Dec 19
Zeer tevreden over Dakbeheer Hermans. Goede en snelle service. Na constatering van lekkage, eerst controle van het dak.... Daarna een duidelijke uitleg over de problemen en de verschillende manieren van verhelpen. In overleg besloten om een nieuw dak te plaatsen. Zodra het weer het toeliet is dit tot volle tevreden gebeurd. Dakbeheer regelde alles; van afvalcontainer, bestellen van materialen, levering van de dakpannen etc.. Goede duidelijke communicatie, afspraken worden nagekomen, vriendelijk en bekwaam personeel. En een mooi, nieuw, goed geïsoleerd dak!lees meer
monique b
monique b
21:00 18 Dec 19
De mannen van dakbeheer Hermans zijn vakkundig, vriendelijk, eerlijk en komen hun afspraken na. Ik raad iedereen die... vakkundig personeel nodig heeft voor zijn dak, dakbeheer hermans aan. Sander, heel erg bedankt voor je diensten.lees meer
Timo Sekhuis
Timo Sekhuis
23:30 04 Oct 19
Fijn personeel. Sander heeft kennis van zaken en past die toe.
michel hak
michel hak
11:09 02 Aug 19
Lekkage aan schuin dak voor 1600 euro laten maken blijkt nog te lekken, maar bedrijf wil nergens van weten, sterker... nog, wil een nieuwe offerte maken om het alsnog te maken. (ipv het gewoon op te lossen) "superslecht bedrijf, en geen service, absoluut geen zaken mee doen!!!!" Lekkage komt "opeens " ergens anders vandaan. Kortom, NOOIT zaken mee doen - oplichters op deze manier kan iedereen een dakdekkersbedrijf beginnen.. Als het niet gelooft, dan kan ik het u laten zien of huur ze in, dan merkt u het vanzelf. Claimt ook vele vestigingen te hebben, maar die hebben ze niet, is eenmanszaak in Utrechtlees meer
teun Nelis
teun Nelis
22:20 30 Oct 18
Vandaag zeer goed geholpen door Dakbeheer Hermans bij op het oplossen van een daklekkage.
Fred Beering
Fred Beering
18:16 25 Oct 18
Bedankt voor de snelle hulp en betaalbare oplossing
Victor Van der Steeg
Victor Van der Steeg
13:01 25 Oct 18
Perfect geholpen door Dakbeheer Hermans. Bedankt voor de service!
Bart Peters
Bart Peters
09:56 10 Oct 18
Perfect geholpen door Dakbeheer Hermans.
Hans Spong
Hans Spong
07:52 05 Oct 18
Zeer Tevreden over Dakbeheer Hermans. Ze hebben mijn Daklekkage direct kunnen maken.
Volgende beoordelingen