Plat dak renoveren

Wanneer is een plat dak aan renovatie toe?

In veel gevallen zal het duidelijk zijn dat dakbedekking toe is aan renovatie. Let nauwkeurig op het craqueleren van de dakbedekking. De vezels op uw dak vertonen lichte scheurtjes of er komen kleine belletjes tevoorschijn aan de oppervlakte. In dit geval kan dakrenovatie nodig zijn.

Benieuwd wat de huidige staat is van uw dak? Wilt u weten of uw dak verouderd is? We komen vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die uitsluitend met topkwaliteit materialen en de modernste technieken werken. We zijn zeker van ons werk en geven daarom op al onze werkzaamheden dan ook een garantie van 10 jaar. Met 35 jaar ervaring in het vak staan we 24/7 voor je klaar.

Dakbeheer Hermans: Voor al uw dakwerkzaamheden.

Vraag gratis een dakinspectie aan

Plat dak isoleren

Dakisolatie kan interessant zijn. Platte daken die aan vervanging toe zijn of andere dakwerkzaamheden die toch moeten gebeuren, dakisolatie is een waardevolle aanvulling. Het vergroot uw wooncomfort en u bespaart flink op de energierekening. Goede dakisolatie van een plat dak kan tot wel €650 besparen in een gemiddeld huishouden.

Er blijft water staan op een plat dak

Is blijvend water op een dak erg? Vaak is het een teken, de afvoer zit verstopt of te hoog. Water dat op het dak blijft staan kan resulteren in rotting en eventuele lekkages. Dit wilt u uiteraard voorkomen, anders bent u nog verder van huis. Aan de hand van de hoogte van een afvoer wordt de hoogte van isolatie bepaald. Het is belangrijk dat het water weg kan lopen. Heeft u een kuil in het dak waardoor het water blijft staan? Dan gebruik we afschot isolatie. Dit loopt af richting een afvoerput, het water kan zo alsnog weglopen. Overal is een oplossing voor te bedenken.

24/7 bereikbaar
We zijn 24/7 bereikbaar. Van maandag t/m zondag
Waarom Dakbeheer Hermans
  • Gratis Dakinspectie
  • Gecertificeerde Dakdekkers
  • 10 Jaar Garantie
  • 35 Jaar Ervaring
  • 24/7 Service
Google rating
4.9

Waterdicht dak

Last van lekkages? De kleinste kiertjes kunnen een lek veroorzaken. Bitumen voorkomt dit probleem. Vaak is de afvoer oorzaak van het probleem, dakbeheer Hermans besteedt altijd aandacht aan optimale hechtheid en het voorkomen van kieren. Een plat dak aansluiten aan de gevel is een aandachtspunt. Lood mag niet in water hangen. Gebeurt dit wel, dan zuigt het lood het water op.

Grind op een dak

Grind op het dak werd vroeger vaak gedaan. Het dient als verzwaring van de dakbedekking. Hierdoor blijft de dakbedekking op zijn plek liggen. Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van wit grind. Het ziet er mooi uit en houdt de dakbedekking alsnog op zijn plaats. Dit is tegenwoordig niet meer zo nodig als vroeger.

Dakbeheer Hermans is deskundig in alle soorten dakwerkzaamheden. Na een professionele dakinspectie van uw plat dak wordt een advies opgesteld. Dit advies wordt op maat gemaakt voor uw situatie.

Materialen

  Direct bellen