Vogelwering

Vogelwering voor uw dak

Heeft u overlast van vogels op uw dak? Dakbeheer Hermans legt vogelwering aan.

Vogels bouwen hun nesten op het dak. Dit kan grote problemen veroorzaken. Wij creëren een vogelwering voor uw dak, de vogels zullen niet langer op het dak landen. Geen last meer van nestelende vogels, dat is wat wij waar kunnen maken met behulp van vogelwering. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact op met onze klantenservice.

Weet u niet zeker of vogelwering de oplossing is voor uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan bij Dakbeheer Hermans. Onze professionals komen bij u langs voor een vrijblijvende check van het dak en de mogelijkheden voor vogelwering. Alles wordt nauwkeurig bekeken en u ontvangt een vrijblijvend advies.

contact

Vogelwering voorkomt beschadiging aan het dak

Vogelwering vormt een succesvol middel tegen beschadiging aan het dak. Nestelende vogels kunnen niet langer op uw dak terecht. Een vogelnest ziet er leuk uit, helaas is de realiteit vaak minder. Het isolatiemateriaal van het dak wordt aangetast. De gootsteen kan verstopt raken en de vogels kunnen geluidsoverlast veroorzaken. Wordt de schoorsteen gebruikt als onderkomen door de vogels? Dan kan in het ergste geval een schoorsteenbrand ontstaan. Vogelwering biedt een goede oplossing tegen deze problemen.

Vogelwering tegen overlast

De uitwerpselen van vogels veroorzaken grote overlast. Uitwerpselen van vogels zijn ontzettend vervuilend. Schadelijke bacteriën komen vrij, dit is ongezond voor mensen. De stank is een bijkomende ergernis. Heeft u geen vogelwering, dan kunnen de uitwerpselen van de vogels zeer vervelend zijn. De ondergrond wordt aangetast en u ziet vlekken verschijnen. De zuren zorgen voor blijvende vlekken op allerlei materialen.

Een andere overlast op het dak is ongedierte. De vogelnesten die op het dak worden gebouwd door de vogels zijn een broedplaats voor mijten, luizen, vlooien en allerlei andere beestjes. Ook ongedierte tast het dak aan. U heeft nog meer schade aan uw dak en de kosten worden alsmaar hoger. Onderneem tijdig actie om deze problemen te voorkomen. Met behulp van vogelwering hoeft u niet bang te zijn voor deze problemen.

Vogelwerende profielen

De deskundige dakdekkers van Dakbeheer Hermans leggen vogelwerende dakvoetprofielen aan. Dit is een diervriendelijke methode. De vogels kunnen zich niet bezeren aan deze profielen. Ook staan de profielen mooi op het dak, het is geen doorn in het oog. De eenvoudige vormgeving maakt het een goede oplossing voor ieder soort dak. Het systeem wordt onder uw dakpannen gelegd. De vogels kunnen niet meer op het dak terecht komen. Zo is uw probleem direct opgelost.

Dakvoetprofielen werken niet alleen als vogelwering. Opspattend water wordt tegengegaan. Uw dak is extra goed beschermd tegen vochtschade. U pakt eenvoudig en snel twee problemen aan met vogelwering.

contact

Materialen

  Direct bellen