Zinkwerken

Zinkwerken deskundig uitgevoerd

Zinkwerken worden deskundig uitgevoerd door dakbeheer Hermans. Door heel Nederland staan onze dakdekkers voor u klaar om de zinkwerken aan te pakken. Onze professionals staan zo snel mogelijk aan uw deur. We hebben jarenlange ervaring in zinkwerken, voor iedere woning en stijl is er een geschikte optie voor zinkwerken verkrijgbaar. Naast nieuwe projecten verrichten wij ook reparaties aan zinkwerken. Voor advies bent u ook aan het juiste adres.

Benieuwd wat de huidige staat is van uw dak?  We komen vrijblijvend bij u langs voor een gratis dakinspectie.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die uitsluitend met topkwaliteit materialen en de modernste technieken werken. We zijn zeker van ons werk en geven daarom op al onze werkzaamheden dan ook een garantie van 10 jaar. Met 35 jaar ervaring in het vak staan we 24/7 voor je klaar.

Gratis dakinspectie

De kenmerken van zinkwerken

Zinkwerken kenmerken zich als stevig en betrouwbaar. Dit komt doordat zink een sterk materiaal is. Kiest u voor zinkwerken aan uw woning, dan bent u zeker van een weerbestendige oplossing. Zinkwerken bieden ook een brandveilige afwerking voor het dak. Doordat zinkwerken volledig recyclebaar zijn is het een duurzame optie. Zink is vormvast en kan wel tegen een stootje. Zinkwerken zijn toepasbaar voor verschillende onderdelen van uw woning en dak.

Zink voor uw dak

We maken zinkwerken op maat voor uw dak. We meten de exacte maten van uw dak op en maken het beste zinkwerk. Dit is mogelijk voor de volgende onderdelen:

  1. Daklijsten
  2. Regenpijpen
  3. Luifels
  4. Dakgoten
  5. Vergaarbakken
  6. Dakkapellen
  7. Dak- en gevelbekleding

Zinkwerken voor iedere stijl

Zink is zeer breed inzetbaar. Het materiaal past goed bij huizen in verschillende stijlen. Moderne woningen, klassieke herenhuizen, rustieke boerderijen, zinkwerken zijn altijd een geschikte keuze. Het is allemaal mogelijk. Het materiaal is stijlvol en rustig aan het oog. Doordat ieder gebouw verschillend is geven we u persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw huis. Samen zoeken we naar de beste optie. Dakbeheer Hermans maakt zinkwerken die passen bij de uitstraling van het huis. Advies en zinkwerken op maat.

Deskundig advies over de mogelijkheden

Zink voor uw dak, wat houdt dit precies in? Wat zijn de verschillende mogelijkheden en waar komt uw dak voor in aanmerking? We helpen u graag bij het uitzoeken van de beste optie. Meerdere mogelijkheden en constructies zijn mogelijk. U ontvangt een vrijblijvende offerte van ons. Aan de hand van deze offerte bepaalt u zelf wat u doet. U heeft een deskundig advies en vrijblijvende offerte in de hand. Uitvoerige informatie over zinkwerken van dakbeheer Hermans. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zink als afwerking voor uw dak

Naast de uitstekende kwaliteit van onze zinkwerken is ook de afwerking belangrijk. Hier besteden we minstens zoveel aandacht aan. Onze dakdekkers hebben 35 jaar ervaring in zinkwerken en andere dakwerkzaamheden. Met zinkwerken maken we de dakbedekking volledig waterdicht. Dit is niet alleen fijn voor het dak maar ook voor binnenshuis.

Materialen

  Direct bellen