Dakreparatie

Dakreparatie laten uitvoeren bij stormschade

Zit jij met een stormschade waardoor je een dakreparatie moet laten uitvoeren? Dan ben je bij Dakbeheer Hermans aan het juiste adres. Helaas komen stormen steeds vaker voor, hierdoor ontstaan veel schades aan woningen. Zo zien we vaak dat er lekkages ontstaan door de dakschade, dakreparatie is daarom essentieel.

Om een stormschade te voorkomen kun je een aantal voorzorgsmaatregelen treffen om de schade aan je huis te beperken. Sluit bijvoorbeeld de deuren en ramen goed, en haal daarnaast losse spullen uit je tuin.  Wij helpen je graag een dakreparatie, en met het voorkomen en oplossen van de schade, en zorgen dat je huis bewoonbaar blijft.

Gratis dakinspectie

Een dakreparatie en de eerste stappen na een storm

Helaas heeft Nederland de afgelopen tijd veel te kampen gehad met wat stormen. Doordat dit is gebeurd, zijn er veel stormschades aan woningen ontstaan. Een stormschade die het meeste voorkomt is toch wel de schade aan het dak. Dit moet dan uiteindelijk worden opgelost met een dakreparatie. Het is belangrijk om snel te handelen wanneer een dakreparatie nodig is, want anders kan er nog meer schade ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld tot lekkages leiden. De eerste stap die je kunt ondernemen voor een dakreparatie is het maken van foto’s van je dak. Deze kun je naar de verzekering sturen om zo de kosten van de reparatie te dekken. Schakel daarna een specialist in om de dakreparatie uit te voeren. Bij ons bedrijf hebben we meerdere specialisten in dienst die dit graag voor je oplossen.

Andere gevolgen van een stormschade

Als er schade is ontstaan door bijvoorbeeld een storm, is het verstandig dit zo snel mogelijk op te lossen en een dakreparatie te laten uitvoeren. Je wilt niet dat de schade erger wordt. Dit kan namelijk voor oplopende kosten zorgen. Zo kan een kleine schade al snel leiden tot een veel grotere. Dit kun je allemaal voorkomen door snel een dakreparatie uit te laten voeren. Het is zonde om extra kosten te maken door een probleem dat gemakkelijk kan worden opgelost. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een gat in je dak hebt gekregen door de stormschade, waardoor er nu regen vrij naar binnen kan stromen. Hierbij is een dakreparatie noodzakelijk. Dit kan uiteindelijk leiden tot veel waterschade, wat hoog in kosten kan oplopen. Dit kan bij zowel een plat als hellend dak optreden. In het ergste geval kan dit zorgen voor rotting, waardoor je het gehele dak moet laten vervangen. Wacht dus niet langer en kies voor een dakreparatie in dit geval.

Een dakreparatie is de oplossing

Soms kun je bij een schade aan je dak zelf wat dingen oplossen, maar vaak is een dakreparatie wel noodzakelijk. Als je kiest voor een specialist van Dakbeheer Hermans, weet je zeker dat er met vakmanschap wordt gewerkt. Wij voeren de dakreparatie voor je uit. Ons familiebedrijf bestaat al 35 jaar, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in de dakbranche. Voordat een dakreparatie wordt uitgevoerd, kunnen we eerst ook een dakinspectie doen. Dit bieden wij gratis aan. Door deze inspectie kan de stormschade goed worden beoordeeld. Daarnaast krijg je bij ons tien jaar garantie op onze werkzaamheden en materialen die wij gebruiken. Dit is dus ook het geval bij een dakreparatie.

Gratis dakinspectie

Dakreparatie en dekking verzekering

Kamp je met de gevolgen van een stormschade, dan is het goed om te weten dat je dit vaak bij je verzekering kunt claimen. Zo heb je zelf minder kosten aan een dakreparatie. Veel verzekeringen gaan van stormschade uit als er op die dag een windkracht van 7 of hoger is geweest. Als er dan delen van je huis zijn beschadigd, dan valt dit vaak onder je opstalverzekering. Zijn er daarentegen spullen in je huis kapotgegaan door deze schade? Dan valt het onder je inboedelverzekering. Daarbij is het belangrijk dat je zoveel mogelijk foto’s maakt van deze schades. Zorg dat je deze foto’s maakt voordat de dakreparatie is uitgevoerd. Ook kan het handig zijn om aankoopbewijzen op te zoeken. Heb je een dakreparatie laten uitvoeren en wil je dit bij je verzekering indienen? Dan heb je wel met een eigen risico te maken, ook bij deze dakreparatie. Dit zit vaak rond de 200 euro.

Voorkom de schades en zorg voor minder kosten

Wij van Dakbeheer Hermans helpen je natuurlijk graag met het uitvoeren van een dakreparatie. Toch vinden wij het ook belangrijk om te benoemen dat het voorkomen van stormschade en een dakreparatie nog beter is. Dit scheelt uiteindelijk kosten. Ten eerste is het belangrijk om de voorspellingen in de gaten te houden. Zo ben je op de hoogte als er een storm op komst is. Wanneer je weet dat er een storm komt, sluit dan eerst alle ramen en deuren goed. Zorg er ook voor dat je losse spullen uit je tuin en van je balkon haalt. Het is ook belangrijk om kapotte of loszittende delen van je huis of spullen te laten repareren. Deze delen kunnen namelijk ook voor schade zorgen.

HOE GAAN WIJ TE WERK

  • We inspecteren uw plat dak
  • We nemen uw wensen door
  • We adviseren uw d.m.v. een gratis offerte
  • We plannen een afspraak in voor de werkzaamheden
24/7 bereikbaar
We zijn 24/7 bereikbaar. Van maandag t/m zondag
Waarom Dakbeheer Hermans
  • Gratis Dakinspectie
  • Gecertificeerde Dakdekkers
  • 10 Jaar Garantie
  • 35 Jaar Ervaring
  • 24/7 Service
Google rating
4.9

Materialen

  Direct bellen