Van dakonderhoud tot renovatie

Dakonderhoud of dakrenovatie

Een dak moet sterk zijn om uw woning warm en droog te houden. Maar na langere tijd kan het toch voorkomen dat uw dak aan onderhoud toe is. U kunt te maken krijgen met kapotte dakpannen, rottende panlatten of cement dat poreus wordt. De professionele dakdekkers van Dakbeheer Hermans schieten u te hulp.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die uitsluitend met topkwaliteit materialen en de modernste technieken werken. We zijn zeker van ons werk en geven daarom op al onze werkzaamheden dan ook een garantie van 10 jaar. Met 35 jaar ervaring in het vak staan we 24/7 voor je klaar.

Vraag gratis een dakinspectie aan

Onderhoud van uw dak

Er komt een moment dat ook úw dak aan vervanging toe is. U kunt de staat van uw dak natuurlijk beïnvloeden door tijdig zelf onderhoud uit te voeren. Toch is het verstandig om dit aan professionals over te laten. Dakbeheer Hermans bestaat uit een gespecialiseerd team dat met een scherpe blik naar de staat uw dak kijkt. Hierdoor kunnen wij een gedegen advies voor een efficiënte behandeling uitbrengen.

Kies voor een echte dakspecialist

Kiezen voor een specialist voorkomt dat er maar half werk wordt verricht. Zo bent u ervan verzekerd dat er binnen korte tijd niet opnieuw onderhoud dient te worden gepleegd, waarvoor u diep in de buidel moet tasten. Onze gecertificeerde medewerkers geven u 10 jaar garantie op de verrichtte werkzaamheden en gebruikte materialen. Dakonderhoud bestaat voor ons uit;

  • het deels of volledig repareren van platte daken;
  • hellende of schuine daken deels of volledig repareren;
  • het vervangen van nokvorsten;
  • het verhelpen van lekkages;

Gratis dakinspectie

Bij Dakbeheer Hermans kunt u terecht voor een vrijblijvende gratis dakinspectie.

Op deze manier kunnen onze gespecialiseerde dakdekkers met 35 jaar ervaring de situatie goed in kaart brengen en met u een eventuele afspraak inplannen. Uiteraard staan uw wensen daarbij voorop.

Uw plat dak repareren

Bij bitumen daken komt het regelmatig voor dat er scheurtjes ontstaan in uw dakleer, dit wordt ook wel craqueleren genoemd. Dit wordt vooral veroorzaakt door weersomstandigheden, want vocht en UV-straling hebben een groot effect op uw dakbekleding. U kunt dit ook herkennen aan de kleine belletjes of blaasjes die u aantreft op de oppervlakte van uw platte dak. Het is ook bekend dat dit voor rotting, schimmel of zelfs lekkage kan zorgen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om het oude dak volledig te vervangen, maar soms zijn een aantal aanpassingen voldoende. De vakkundige medewerkers van Dakbeheer Hermans zorgen er in ieder geval voor dat uw dak weer optimaal functioneert, waarbij het water in goede banen naar de afvoer geleid wordt. Zo voorkomt u eventuele verdere schade.

Uw schuin (hellend) dak repareren

Schuine pannendaken komen veel voor in Nederland, maar ook bij dit soort daken is onderhoud na lange tijd noodzakelijk. In veel gevallen is het rechtleggen van uw dakpannen al voldoende, wat ervoor zorgt dat de kosten een stuk lager liggen. Een aantal dakpannen kunnen ook enorm beschadigd zijn, in dat geval kunt u een aantal dakpannen door onze gecertificeerde medewerkers laten vervangen. Bij een pannendak dat heel erg verouderd is en zelfs problemen als lekkage met zich meebrengt, vernieuwt Dakbeheer Hermans het volledige dak voor u. Onze professionals beschikken over de juiste materialen en het nodige vakmanschap om uw dak weer geheel te herstellen.

Nokvorsten

Nokvorsten zijn de dakpannen die u aantreft op de nok van het pannendak. Tegenwoordig worden nokpannen vastgezet met een flexibel dakmortel of een modern kliksysteem. Dit materiaal beweegt mee met uw pannendak, in tegenstelling tot het vroeger gebruikte cement. Dit heeft als gevolg dat nokpannen sneller los komen te liggen omdat het cement uiteindelijk scheurt. Bij oudere woningen is dit vaak het geval. Bij het onderhoud van uw pannendak, kijken de medewerkers van Dakbeheer Hermans ook uitgebreid naar de staat van uw nokvorst.

Dakreparatie bij lekkage

Treft u vocht aan in uw woning? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met lekkage. Lekkages zijn er in allerlei soorten en maten, daarom is de oorzaak van een lekkage vaak moeilijk zelf te ontdekken. Zowel op een hellend dak, als op een plat dak kan een lekkage op verschillende plekken optreden. Met jarenlang vakmanschap is het voor onze medewerkers een fluitje van een cent om een daklekkage op te sporen en te dichten.

24/7 bereikbaar
We zijn 24/7 bereikbaar. Van maandag t/m zondag
Waarom Dakbeheer Hermans
  • Gratis Dakinspectie
  • Gecertificeerde Dakdekkers
  • 10 Jaar Garantie
  • 35 Jaar Ervaring
  • 24/7 Service
Google rating
4.9

Materialen

  Direct bellen